Potražnja za  radnicima

Zapošljavamo djelatnike svih profila metalskih struka.

Trebate siguran posao

Traže se djelatnici za radna mjesta monter centralnog grijanja i plinoinstalater

Traže se djelatnici sa iskustvom na poslovima montaže strojarskih instalacija i sistema centralnih grijanja. Poželjno je poznavanje rada sa crnim cijevima i poznavanje autogenog zavarivanja i/ili poznavanje rada sa bakrenim cijevima

Zaposlenje

Zapošljavamo djelatnike svih profila metalskih struka, najviše zavarivače TIG postupkom, samostalne cjevare izometričare i bravara montere, kao i ostale djelatnike metalskih struka; strojobravare, bravare i pomoćne radnike.

Uvjeti za zaposlenje su osim stručnih znanja i vještina potrebnih za kvalitetno obavljanje radnih zadataka, psihofizička sposobnost i visoki stupanj odgovornosti.Poželjno je prethodno iskustvo, motiviranost za posao i sklonost k timskom radu.

Za posao se možete prijaviti na kontakte navedene na ovoj stranici, odnosno kontaktirati kadrovsku službu, poslati svoje podatke, odnosno molbu i životopis na adresu elektroničke poštem ili adresu sjedišta tvrtke, ili se jednostavno možete prijaviti popunjavanjem on-line upitnika ovdje.

Prijavite se za posao kroz on-line upitnik

Trebaš posao prijavi se

Za posao se možete prijaviti neovisno o tome dali su slobodna radna mjesta oglašena, načini na koje to možete uraditi su navedeni gore, a najjednostavnije vam je to učiniti putem on-line upitnika tako da ispunite sve tražene podatke. Upitnik se nalazi ovdje. Na ovim stranicama možete naći sve aktualne oglase kao i informacije vezane uz zapošljavanje u našem poduzeću.

NAŽALOST, prijave za Ductus Energy d.o.o. radna mjesta su trenutno zatvorena. Ipak, ako ste kojim slučajem po struci  zidar, keramičar, električar, plinoinstalater i vodoinstalater, sestrinska tvrtka “Dach Und Wand” u potrazi je za kvalitetnim i iskusnim te samostalnim radnicima gore pobrojenih zanimanja. Prijave na link ispod:

Natječaj: prijava za radno mjesto dipl. ing. stojarstva

 

Mladi ste, imate završen fakultet strojarstva, težite radu u mladoj i dinamičnoj sredini?

 

Ukoliko uz to poznajete engleski i njemački jezik, aktivno se služite računalom u radu, poznajete projektnu dokumentaciju, istu znate naravno i izraditi, proračuni metalnih konstrukcija su vam jača strana, imena poput AutoCAD, CATIA i SolidWorks vam izvuku osmijeh na lice, uz sve to spremni ste na povremena poslovna putovanja i svojim znanjem želite unaprijediti radnu okolinu, imate sklonost timskom radu i izražene komunikacijske sposobnosti… Prijavite se slanjem detaljnog CV-a i molbe na e-mail adresu: info@ductus.hr

Pratite nas

Reference     Potražnja     Zanimanja     Galerija     Kontakt

Bana Jelačića 25

42 230 Ludbreg, Hrvatska

+385 (0)42 505 265

Ductus Energy d.o.o. - Bana Jelačića 29, 42230 Ludbreg | Banka: ERSTE&STEIERMARKISCHE BANK D.D. | Br. računa: 2503007 - 1100082736 | BIC (SWIFT-Code): VBCRHR22 | IBAN: HR81 2402 0061 1008 3352 8

Share This