+385 (0)42 505 265 [email protected]

Potražnja za  radnicima

Zapošljavamo djelatnike svih profila metalskih struka.

Trebate siguran posao

Traže se djelatnici za radna mjesta monter centralnog grijanja i plinoinstalater

Traže se djelatnici sa iskustvom na poslovima montaže strojarskih instalacija i sistema centralnih grijanja. Poželjno je poznavanje rada sa crnim cijevima i poznavanje autogenog zavarivanja i/ili poznavanje rada sa bakrenim cijevima

Zaposlenje

Zapošljavamo djelatnike svih profila metalskih struka, najviše zavarivače TIG postupkom, samostalne cjevare izometričare i bravara montere, kao i ostale djelatnike metalskih struka; strojobravare, bravare i pomoćne radnike.

Uvjeti za zaposlenje su osim stručnih znanja i vještina potrebnih za kvalitetno obavljanje radnih zadataka, psihofizička sposobnost i visoki stupanj odgovornosti.Poželjno je prethodno iskustvo, motiviranost za posao i sklonost k timskom radu.

Za posao se možete prijaviti na kontakte navedene na ovoj stranici, odnosno kontaktirati kadrovsku službu, poslati svoje podatke, odnosno molbu i životopis na adresu elektroničke poštem ili adresu sjedišta tvrtke, ili se jednostavno možete prijaviti popunjavanjem on-line upitnika ovdje.

Prijavite se za posao kroz on-line upitnik

Trebaš posao prijavi se

Za posao se možete prijaviti neovisno o tome dali su slobodna radna mjesta oglašena, načini na koje to možete uraditi su navedeni gore, a najjednostavnije vam je to učiniti putem on-line upitnika tako da ispunite sve tražene podatke. Upitnik se nalazi ovdje. Na ovim stranicama možete naći sve aktualne oglase kao i informacije vezane uz zapošljavanje u našem poduzeću.

NAŽALOST, prijave za Ductus Energy d.o.o. radna mjesta su trenutno zatvorena. Ipak, ako ste kojim slučajem po struci  zidar, tesar, armirač, knaufer, gleter, soboslikar, keramičar, električar, plinoinstalater, vodoinstalater, vozač traktora ili JBC vozač,  sestrinska tvrtka “Dach Und Wand” u potrazi je za kvalitetnim i iskusnim te samostalnim radnicima gore pobrojenih zanimanja. Prijave na link ispod:

Natječaj: prijava za radno mjesto dipl. ing. stojarstva

 

Mladi ste, imate završen fakultet strojarstva, težite radu u mladoj i dinamičnoj sredini?

 

Ukoliko uz to poznajete engleski i njemački jezik, aktivno se služite računalom u radu, poznajete projektnu dokumentaciju, istu znate naravno i izraditi, proračuni metalnih konstrukcija su vam jača strana, imena poput AutoCAD, CATIA i SolidWorks vam izvuku osmijeh na lice, uz sve to spremni ste na povremena poslovna putovanja i svojim znanjem želite unaprijediti radnu okolinu, imate sklonost timskom radu i izražene komunikacijske sposobnosti… Prijavite se slanjem detaljnog CV-a i molbe na e-mail adresu: info@ductus.hr

Pratite nas

Reference     Potražnja     Zanimanja     Galerija     Kontakt

Bana Jelačića 25

42 230 Ludbreg, Hrvatska

+385 (0)42 505 265

Ductus Energy d.o.o. - Bana Jelačića 29, 42230 Ludbreg | Banka: ERSTE&STEIERMARKISCHE BANK D.D. | Br. računa: 2503007 - 1100082736 | BIC (SWIFT-Code): VBCRHR22 | IBAN: HR81 2402 0061 1008 3352 8

Share This