+385 (0)42 505 265 [email protected]

Zaposlite  se

Upitnik za potencijalne zaposlenike u sestrinskoj tvrtki “Dach Und Wand”. Postanite dio tima.

PONUDA

poslova?

On-line upitnik za potencijalne zaposlenike

Dobar si majstor i u potrazi si za poslom? Tvoj uvjet su dobra i redovita primanja i sigurnost posla, a za uzvrat nudiš predan rad i majstorsko znanje zvanja: zidar, tesar, armirač, knaufer, gleter, soboslikar, keramičar, električar, plinoinstalater, vodoinstalater ili vozač, traktora, kamiona i/ili JCB-a.

Sestrinska tvrtka “Dach Und Wand” u potrazi je za kvalitetnim i iskusnim te samostalnim radnicima sa zvanjem zidar, tesar, armirač, knaufer, gleter, soboslikar, keramičar, električar, plinoinstalater, vodoinstalater, vozač traktora ili JBC vozač. Ako si se prepoznao u gore navedenim zanimanjima, iskoristi prijavu za posao i prijavi se za slobodna radna mjesta. 

Upitnik za potencijalne zaposlenike s ponudom poslova: popunite sve podatke, u pregledu radnog iskustva ukratko navedite kakve ste poslove obavljali, gdje, koliko dugo i ako je potrebno o kakvim se materijalima radi. Polja označena sa * su obavezna.

Znamo da ponuda poslova nije velika ali spremni smo uložiti vrijeme i novac u sve zainteresirane radnike koji su voljni uložiti truda i vremena u edukaciju! 

Satnica koja se nudi je 37 kuna neto s riješenim toplim obrokom i smještajem. Naravno, prijava se podrazumijeva! Mjesto rada je Hrvatska. I upamtite dobivate siguran posao s dobrim primanjima te uključenim dodacima, nagradama i stimulacijama!

Dakle, ako tražite posao, ozbiljna ste i odgovorna osoba, slobodna radna mjesta su za: električara, zidara, tesara, armirača, knaufera, gletera, soboslikara ili malera, keramičara, plinoinstalatera, vodoinstalatera i/ili vozača traktora iskoristite ovaj oglas za posao i kliknite na gumb ispod:

Opći podaci:

Polja označena sa * su obaveznaOsobni podaci:Obrazovanje i radno iskustvo:


Molimo učitajte svoj CV u PDF formatu.

Podaci za kontakt:


Pratite nas

Reference     Potražnja     Zanimanja     Galerija     Kontakt

Bana Jelačića 25

42 230 Ludbreg, Hrvatska

+385 (0)42 505 265

Ductus Energy d.o.o. - Bana Jelačića 29, 42230 Ludbreg | Banka: ERSTE&STEIERMARKISCHE BANK D.D. | Br. računa: 2503007 - 1100082736 | BIC (SWIFT-Code): VBCRHR22 | IBAN: HR81 2402 0061 1008 3352 8

Share This